Alarmopvolging in Groningen, Friesland en Drenthe

Laat tot 3 zakenrelaties meeliften op jouw alarmopvolging abonnement!

Delen is leuker! Laat maximaal 3 bedrijven gratis meeliften op jouw alarmopvolging abonnement of deel samen de kosten van € 200,- per jaar. Alleen voor bedrijven in Groningen, Friesland of Drenthe.

Vraag: Moet bij de aanvraag al bekend zijn wie meedoen op mijn abonnement?
Antwoord: Nee, je mag op elk moment adressen toevoegen.

Vraag: Het leven is duur genoeg. Kunnen we de kosten samen delen?
Antwoord: Ja, dat kan ook.

Vraag: Mijn bedrijf heeft meerdere locaties. Is de actie dan ook geldig.
Antwoord: Ja, dit is geen probleem.

Vraag: Moeten de bedrijven bij elkaar in de buurt gevestigd zijn?
Antwoord: Nee, wel moeten alle locaties in Groningen, Friesland of Drenthe liggen.

Gebruik maken van deze actie?
Stuur ons een bericht.

Professionele alarmopvolging in Groningen en omstreken.

Is er sprake van alarm in of rondom uw bedrijfspand? Dan wilt u dat er snel iemand ter plaatse is die de juiste acties onderneemt om de eventuele schade zoveel mogelijk te beperken. Een snelle en goede opvolging van de melding is daarom van cruciaal belang.

Of het nu gaat om een inbraakalarm, brandalarm of technische storingen, er komt veel bij kijken: efficiëntie, timing, maar bovenal het kunnen vertrouwen op iemand die adequaat optreedt, controle over de situatie heeft en tegelijkertijd de rust bewaart. 

Wanneer u uw locatie veiliger wilt maken, dan is er niets beters dan te investeren in een beveiligingsdienst die uw alarmopvolging, mobiele surveillance en/of objectbeveiliging uit handen neemt. 

Alarmopvolging Tarieven (in de Regio)

En hoe zit het met de kosten? Bij Unit4Security betaalt u €200,- per jaar. Er worden geen aansluitkosten in rekening gebracht. De kosten voor het opvolgen van een alarm bedragen €39 per uur. Voor een scherp tarief ben jij voorzien van beveiliging: 

Bovenstaande kosten zijn alleen geldig voor Friesland, Groningen en Drenthe. Op zoek naar beveiliging voor uw bedrijf in een andere regio? Wij zijn actief in heel Nederland. Klik hier voor meer informatie over onze diensten.