Alarmopvolging in Groningen, Friesland en Drenthe

Is er sprake van alarm bij uw bedrijfspand? Dan wilt u dat er snel iemand ter plaatse is die de juiste acties onderneemt.

€200 per jaar

Geen aansluitkosten

100% Elektrische voertuigen

Professionele alarmopvolging in Groningen en omstreken.

Is er sprake van alarm in of rondom uw bedrijfspand? Dan wilt u dat er snel iemand ter plaatse is die de juiste acties onderneemt om de eventuele schade zoveel mogelijk te beperken. Een snelle en goede opvolging van de melding is daarom van cruciaal belang.

Of het nu gaat om een inbraakalarm, brandalarm of technische storingen, er komt veel bij kijken: efficiëntie, timing, maar bovenal het kunnen vertrouwen op iemand die adequaat optreedt, controle over de situatie heeft en tegelijkertijd de rust bewaart. 

Wanneer u uw locatie veiliger wilt maken, dan is er niets beters dan te investeren in een beveiligingsdienst die uw alarmopvolging, mobiele surveillance en/of objectbeveiliging uit handen neemt. 

Alarmopvolging: onze werkwijze

Wanneer er een melding binnenkomt in de meldkamer, dan gaat onze dichtstbijzijnde surveillant naar de beoogde locatie. De surveillant hanteert de richtlijnen en veiligheidsmaatregelen. Zo inspecteert hij het pand, controleert dit op inbraakschade en op eventueel aanwezige verdachte personen. Mocht er een verdachte er situatie optreden, dan wordt de politie direct gewaarschuwd. 

Zijn er geen aanwijzingen van inbraak? Dan controleert onze surveillant het alarmsysteem en onderzoekt hij de oorzaak van de melding. Wanneer alles in orde is, dan schakelt hij het alarmsysteem in en sluit hij het pand af. Als laatste wordt er een rapport opgesteld. Deze wordt overigens altijd met u gedeeld en u wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden. 

Dankzij onze innovatieve software zijn onze surveillanten 24/7 verbonden met de meldkamer van uw keuze. Hierdoor zijn wij snel op locatie om de juiste maatregelen in gang te zetten. Zo blijft de eventuele schade beperkt. Bovendien kan dit de kans op mogelijke overvallen aanzienlijk verminderen.

Alarmopvolging Tarieven (in de Regio)

En hoe zit het met de kosten? Bij Unit4Security betaalt u €217,- per jaar. Er worden geen aansluitkosten in rekening gebracht. De kosten voor het opvolgen van een alarm bedragen €42 per uur. Voor een scherp tarief ben jij voorzien van beveiliging: 

Bovenstaande kosten zijn alleen geldig voor Friesland, Groningen en Drenthe. Op zoek naar beveiliging voor uw bedrijf in een andere regio? Wij zijn actief in heel Nederland. Klik hier voor meer informatie over onze diensten.

Ontvang gratis een offerte

Doorgaans binnen 24 uur.

Wij staan altijd voor u klaar

Uw veiligheid en uw beveiliging heeft onze hoogste prioriteit, daarom staan wij 24 uur per dag paraat. Ook als het gaat om mobiele surveillance, objectbeveiling en andere beveilingsdiensten. Ons beveiligingsteam is speciaal opgeleid voor dergelijke onverwachte situaties. Zo creëren wij een veilige omgeving en geeft dit u de nodige gemoedrust. Heeft u extra wensen? – Geen probleem, wij bieden beveiling op maat! Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?- Wij helpen u graag! Neem contact met ons op.

In Groningen, Friesland en Drenthe rijden wij met
100% elektrische voertuigen.

Alarmopvolging in andere delen van het land?

Door de nauwe samenwerking met onze partners, bieden wij verschillende beveiligingsdiensten aan door heel Nederland. Heeft u beveiliging nodig op een of meerdere locaties? Dan is dat geen probleem. Unit4Security staat voor u klaar. 

Meer informatie over alarmopvolging en objectbeveiling in andere delen van het land? Ga dan naar volgende de pagina: