Beveiliging Groningen

Beveiligingsbedrijf nodig? Unit4security is een groeiend beveiligingsbedrijf gevestigd in Groningen.
Regel je beveiliging goed en zonder gedoe.

Snel inzetbare beveiligers

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Beveiliging Groningen

Bezoek ons bij BusinessCenter Zernikepark in Groningen.

Beveiligingsbedrijf Groningen? Wij staan lokaal, regionaal en landelijk garant voor veiligheid.

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Groningen? Unit4security is een allround beveiligingsbedrijf en draagt zorg voor de beveiliging van verschillende ondernemingen uit de regio. Met ruime ervaring binnen de beveiliging denken we graag mee over de optimale beveiliging voor uw bedrijf of woning. 

Dit kan gaan om verschillende manieren van beveiliging. Denk aan advies voor alarmsystemen, mobiele surveillance, Object beveiliging maar bijvoorbeeld ook zorgbeveiliging en drone beveiliging.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan. 

Professionele beveiliging tegen eerlijke tarieven. Zo zetten we in op langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Is het een uitdaging op tijd een beveiliger(s) op locatie te krijgen? U bent niet de enige. Er is momenteel grote vraag naar beveiligingspersoneel. Maar dankzij ons netwerk en onze planners kunnen we in veel gevallen de juiste mensen op de juiste plaats krijgen.

Onze planning houdt zo goed mogelijk rekening met het soort opdracht en zal inschatten welke beveiligers daarvoor het meeste geschikt zijn. Zo is zorgbeveiliging en het beveiligen van zorginstellingen bijvoorbeeld weer heel iets anders dan alarmopvolging, mobiele surveillance, objectbeveiliging of evenementenbeveiliging.

Beveiliging nodig? Unit4Security verzorgt verschillende beveiligingsdiensten

Optimale beveiliging: Van alarmopvolging en mobiele surveillance tot objectbeveiliging

Wanneer het aankomt op uw bedrijfspand, mag een goede beveiliging niet ontbreken. Een snelle en adequate alarmopvolging is cruciaal. Zeker wanneer er sprake is van alarm. 

Wilt u uw locatie veiliger maken? Kies voor een beveiligingsdienst  van Unit4Security. Wij nemen uw alarmopvolging, mobiele surveillance en/of objectbeveiliging uit handen. 

Zorgbeveilging in Groningen

Ook voor zorgbeveiliging staat Unit4Security voor u klaar. Het managen van de veiligheid van uw zorgpersoneel, cliënten, en bezoekers kan een grote uitdaging zijn. Daarnaast heeft het zorgpersoneel vaak te maken met emotionele situaties die soms zelfs samengaan met fysiek geweld. Daarom kiezen steeds meer zorginstellingen voor zorgbeveiliging. Een veilige en gastvrije (werk)omgeving is van belang voor uw personeel, patiënten en bezoekers. 

Bent u op zoek naar zorgbeveiliging in Groningen?
Unit4Security biedt verschillende beveiliginsdiensten aan in de zorg, zoals het uit handen nemen van receptiediensten en het ondersteunen van uw personeel.  Maar ook het beveiligen van uw zorginstelling. Of dit nu op een of meerde locaties is.

Wij ondersteunen en verzorgen de beveiliging van uw organisatie. Afgestemd op uw wensen. Meer weten over hoe wij kunnen helpen bij uw beveiliging in de zorg? Vraag een offerte aan of lees meer over zorgbeveiliging.

Onze beveiligers zorgen voor een veilige omgeving

Uw veiligheid en uw beveiliging heeft onze hoogste prioriteit. Onze beveiligers zijn gescreend door het ministerie van justitie. Bovendien zijn zij in het bezit van de vereiste beveiligingsdiploma’s en aanvullende beveiligingscertificaten. Hierdoor kan een beveiliger van Unit4Security de gewenste rust en ondersteuning bieden in verschillende situaties. 

Beveiliging in Groningen, Friesland en Drenthe.

Wat zijn de tarieven voor beveiliging?

Tarieven zijn voor een groot gedeelte afhankelijk van de opdracht. Denk hierbij aan factoren als de duur van de opdracht en het aantal gewenste uren. Heeft u full-time iemand nodig voor zorg beveiliging, dan kan het uurtarief net iets voordeliger uitpakken dan wanneer het gaat om slechts enkele uren in het weekend.  Ook de locatie, afstand en tijdstippen kunnen een rol spelen. Voor Alarmopvolging hanteren wij een vast tarief van €200 per jaar (key-holding) en daarnaast €39 per alarmopvolging per uur. (Klik hier voor meer informatie) Voor alle andere aanvragen kunt u het beste een offerte aanvraag doen via deze website. Dan weet u doorgaans binnen 24/u waar u aan toe bent.

Keurmerken

Unit4security is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Ook zijn wij ondertekenaar van Code Verantwoord Marktgedrag. 

Nieuwschierig wat unit4security doet om duurzaam te zijn? Klik dan hier voor een overzicht

Vacatures beveiliging Groningen

Dan nog even een boodschap voor iedereen die deze pagina bezoekt en op zoek is naar beveiliging vacatures in Groningen, Friesland of Drenthe. Wij zijn voortdurend op zoek naar beveiligers en horen dan ook graag van je. Ook wanneer je nog niet in het bezit bent van een beveiligingsdiploma helpen wij je graag verder. Voor een overzicht van alle huidige vacatures kijk ook eens op onze vacaturesite:

 werkenbijunit.nl/vacatures-beveiliging.

Bel ons of kom langs op Zernikepark 12

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of woning? Bel ons of vraag een offerte aan. U bent natuurlijk van harte welkom op ons kantoor in Groningen (op afspraak). Het adres is Zernikepark 12, 9747 AN Groningen.