Temporary CCTV Towers

Heeft u ideeën over de inzet van drones voor uw organisatie?

Wij bieden een combinatie van de juiste drone(s), software en expertise.

Heeft u ideeën over de inzet van drones voor uw organisatie?
Wij bieden een combinatie van de juiste drone(s), software en expertise.

Een combinatie van de juiste drone(s), software en expertise.

Ieder terrein of organisatie  kent zijn eigen uitdagingen. Daarom luisteren we allereerst aandachtig naar uw eigen bevindingen en ideeën. Alleen op deze manier kunnen wij goed meedenken en vervolgens de juiste oplossing aan dragen.  

Zie ook het artikel: Factoren om rekening mee te houden bij inzet van Drones in de beveiliging.

Distributeur van Lorenz technology

De hardware & software van Lorenz technology is speciaal ontwikkeld voor drones in de beveiligingsbranche en inspectie doeleinden. Vluchten kunnen éénvoudig worden gepland via de Lorenz HIVE® en worden gedeeltelijk of volledig automatisch uitgevoerd. Dit maakt het mogelijk om op een efficiënte wijze en zelfs op afstand inspecties uit te voeren, informatie te verzamelen of een terrein te bewaken.

De Lorenz AI-LINK®

De Lorenz AI-LINK® wordt gemonteerd op de drone en verbindt deze via een 4g verbinding waarbij de drone zijn bevindingen kan streamen naar het krachtige Lorenz HIVE®. Dit met een latency van minder dan een halve seconde.

De real-time streamingfunctie is een centraal en noodzakelijk aspect bij het uitvoeren van professionele autonome dronevluchten. 

Met de ingebouwde functies kunt u drones en/of andere op afstand bedienbare voertuigen, routes laten uitvoeren en incidenten laten detecteren. Denk hierbij aan slimme trailerdetectie en asset tracking op industriële havens.

De Lorenz HIVE®

Het Lorenz cloudplatform heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u op meerdere locaties kunt opereren en meerdere drone-applicaties tegelijk kunt beheren.

Lorenz Drone Guard®

Wij voorzien graag in een totaaloplossing voor uw organisatie. Naast drones is het mogelijk om grond robots in te zetten. Ook deze worden aangestuurd vanuit de Lorenz Hive. 

Voor meer informatie zie ook Lorenz Robot Guard.

Heeft u ideeën over de inzet van drones/robots voor uw organisatie?

Wij bieden een combinatie van de juiste drone(s), software en expertise. Neem contact op via het formulier.