Drone beveiliging - Drones als verlengstuk voor de beveiliger.

Sommige locaties zijn groot of moeilijk toegangbaar. Met drone beveiliging is het terrein of gebouw binnen korte tijd grondig geïnspecteerd.

Beeldmateriaal van elke controle wordt automatisch opgeslagen.

Ideaal voor inspectie van gebouwen of moeilijk toegangbare terreinen

Mogelijk binnen enkele seconden opnamen van verdachte activiteit.

Een drone als verlengstuk voor de beveiliger.

Beveiligingsdiensten zoals Object beveiliging en Mobiele surveillance helpen om uw terrein, kantoor of bezittingen veilig te houden en indringers geen kans te geven.

Toch heeft elke locatie weer andere uitdagingen. Sommige locaties zijn groot of moeilijk toegangbaar. Denk aan bouw terreinen, windparken of grotere kantoorgebouwen. Hierbij kan een beveiliger niet altijd snel overal ter plaatse zijn (Ter controle of in geval van verdachte activiteit). Dit is waar drone beveiliging een oplossing biedt. 

Deze vrijwel nieuwe beveiligingstechniek voegt veel waarde toe aan de bestaande beveiliging. De lichtgewicht drone van unit4security wordt vooral gebruikt als vliegende camera. Hierdoor zijn zelfs moeilijk begaanbare (bouw)terreinen of gebouwen binnen korte tijd grondig geïnspecteerd.

Mogelijk binnen enkele seconden opnamen van verdachte activiteit.

De drones bieden een geheel nieuw perspectief binnen de beveiligingssector. Of het nu gaat om grote bouwterreinen, windparken, kantoorgebouwen, of zelfs evenementen en mensen, een drone overziet het. Door de professionele camera wordt het gebied tot in kleinste detail in kaart gebracht. Daarnaast is het mogelijk om opnames te maken en verdachte personen te decteren en te volgen die zonder toestemming op het terrein aanwezig zijn. De situatie blijft op deze manier onder controle. Verder kan het een preventieve werking hebben wanneer er bekend is dat er gebruik wordt gemaakt van drone techniek.

Het is ten alle tijde aan de beveiliger of surveillant op welk moment het verstandig is om de drone in te zetten. Er wordt dus op dit moment geen gebruik gemaakt van geautomatiseerde drone systemen. De beveiliger kan op elk moment, waar nodig, actie ondernemen. 

De lichtgewicht drone van Unit4security weegt slechts 249 gram en bereikt snelheden van rond de 50 km/h.

Gebruik van drones niet beperkt tot mobiele surveillance.

Tot nu toe hebben we een aantal toepassingen genoemd voor Drones in de beveiliging. Maar u kunt zich voorstellen dat drones op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Denk aan:

Heeft u zelf ideeën over hoe een drone ingezet kan worden voor uw situatie? Dan denken we graag met u mee.

Meer over drone beveiliging

Voor bovengenoemde doeleinden heeft Unit4security gekozen voor een lichtgewicht drone (249 gram). Op deze manier is de drone niet alleen makkelijk in te zetten, maar heeft dit ook voordelen als het gaat om wetgeving en veiligheid.

Uiteraard leveren wij ook uitgebreidere drone oplossingen met zwaarder materiaal. Zie daarover hier meer.

Meer weten over drone beveiliging voor uw bedrijf of terrein?

Wilt u gebruik maken van Drone Beveiliging? Unit4Security zorgt ervoor dat uw bedrijf, terrein en gebouw goed beveiligd is. Neem contact op en we denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Ook voor alarmopvolging, mobiele surveillance e objectbeveilging staat Unit4Security voor u klaar.

Kies Unit4Security voor uw beveiliging

Uw veiligheid en uw beveiliging heeft onze hoogste prioriteit, daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat. Unit4Security is een erkend en betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Onze beveiligingsdiensten lopen uiteen van mobiele surveillance, objectbeveiling en alarmopvolging tot beveiliging in de zorg, drone beveilgingen andere beveilingsdiensten. 

Onze beveiligers zijn speciaal opgeleid voor dergelijke onverwachte situaties. Zo creëren wij een veilige omgeving en geeft dit u de nodige gemoedrust. Heeft u extra wensen? – Geen probleem, wij bieden beveiling op maat! Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?- Wij helpen u graag! Neem contact met ons op.

Werken als beveiliger in Groningen?

Heb je de opleiding security of opleiding beveiliging gevolgd? Ben je in bezit van een diploma beveiliging, en ben je woonachtig in het noorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een beveiliger in de regio Groningen en hebben verschillende vacatures openstaan. Meer weten? Bekijk onze vacatures.