Honden Beveiliging

Beveiligers met hond voor houden uw terrein veilig

De zintuigen van honden houden uw terrein veilig.

Beveiliging in de zorg minimaliseert veiligheids risico’s en verlicht zorgprofessionals. 

Dit kan gaan om beveiliging in ziekenhuizen, woonzorg maar ook andere zorg of opvang instellingen. Veiligheids risico’s kunnen per zorginstelling of zelfs per locatie verschillen.

In bezit van vereiste diploma’s en aanvullende certificaten

Onze beveiligers zijn gescreend door justitie, zijn in het bezit van de vereiste beveiligingsdiploma’s en hebben aanvullende certificaten behaald om te werken in de zorg. Hierdoor kan een beveiliger van Unit4Security de gewenste rust en ondersteuning bieden in verschillende situaties.

Zorg beveiliging. Verlicht het werk van zorgpersoneel.

Beveiliging in de zorg verlicht het werk van zorgpersoneel.

Er ligt vaak veel druk op zorgprofessionals. Ook zijn er soms personeelstekorten. Met beveiliging in de zorg verlicht u het werk van uw eigen personeel. 

Gespecialiseerde beveiligers staan dag en nacht voor uw organisatie klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning te bieden. 

Maak ad hoc gebruik
van onze diensten.

Wij kunnen voor u een aantrekkelijke oplossing zijn als het gaat om inzet van zorgbeveiligers. Bij ons heeft u de mogelijkheid om ad-hoc gebruik te maken van onze diensten, bijvoorbeeld omdat er sprake is van crisis en/of dreiging. Bij langdurige inzet van onze beveiligers maken we met u een plan welke aansluit op uw wensen en behoeften.

Meer weten over hoe zorgbeveiliging uw instelling veiliger kan maken?

Vraag een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact op.