Mobiele Surveillance en Alarmopvolging Groningen, Friesland en Drenthe.

Mobiele Surveillance en Alarmopvolging in Groningen, Friesland en Drenthe. Zo houden we uw kantoor of terrein veilig, ook wanneer u er zelf niet bent.

Mobiele surveillance met elektrische voertuigen.

Zorg dat u kantoor, terrein of spullen veilig zijn als u er zelf niet bent.

Scherpe en duidelijke
tarieven

Een gerust gevoel met mobiele surveillance en alarmopvolging

Objecten die ’s nacht niet worden bemand zijn gevoelig voor inbraak of vandalisme. Door het rijden van één of meerdere controlerondes en het uitvoeren van alarmopvolging kunnen wij toezicht houden op uw bezittingen.

Bij mobiele surveillance worden er controlerondes gereden om de veiligheid te waarborgen van een kantoor, bouwplaats, windpark of een ander terrein met kostbare installaties. Hierbij houdt de mobiele surveillant de omgeving in de gaten en is alert op verdachte activiteit. De surveillant is opgeleid en volgt de juiste handelingen bij onraad. 

Uiteraard heeft mobiele surveillance ook een preventieve werking. Zo rijdt u aan het einde van de dag met een gerust gevoel naar huis.

Alarmopvolging Groningen, Friesland en Drenthe

Naast Mobiele Surveillance zijn wij er ook voor uw alarmopvolging. Bij alarmopvolging worden wij, uw beveiligingsbedrijf, ingeschakeld om naar de locatie te gaan wanneer er een alarmmelding binnenkomt. 

Unit4Security staat 24/7 paraat om uw beveiliging te garanderen. Doordat wij snel op locatie zijn en de juiste maatregelen op tijd in gang zetten, blijft de schade beperkt. 

Meer weten over alarmopvolging in Groningen en onze tarieven? Klik hier.  

 

Voorbeeld: Mobiele Surveillance en Alarmopvolging

We nemen als voorbeeld een kantoorpand gelegen op een industriepark in Groningen. Bij mobiele surveillance rijdt de mobiele surveillant elke dag van 18:00 tot 09:00 regelmatig langs het pand om de omgeving te controleren. Tijdens een alarmmelding gaat onze dichtstbijzijnde surveillant direct naar het pand. Bij aankomst volgt onze surveillant nauwkeurig de procedure die wij hanteren bij een alarmopvolging. In geval van inbraak neemt onze surveillant direct contact op met de politie. 

Mobiele surveillance en Alarmopvolging zijn beschikbaar in Groningen Friesland en Drenthe.

Heldere communicatie en tarieven

Van al onze diensten die wij voor u uitvoeren, ontvangt u standaard een uitgebreide digitale rapportage. Desgewenst aangevuld met foto en/of video materiaal. Of het nu gaat om alarmopvolging, objectbeveiliging of een ander soort beveiliging, onze tarieven worden duidelijk gecommuniceerd en altijd vooraf met u overeengekomen. Ontvang binnen 24 uur een offerte. 

Opening van uw bedrijfspand

Op een vast tijdstip, dat van tevoren met u is afgesproken, wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor uw medewerkers wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc. Daarna opent de beveiligingsmedewerker de personeels- als wel algemene entrees en wacht hij totdat het eerste personeelslid aanwezig is. Zo kunnen uw medewerkers op tijd aan het werk waardoor directe (financieel) en indirecte schade wordt beperkt. Eveneens houdt u op deze wijze de toegang en uitgifte van sleutels beheersbaar. Indien nodig nemen we de receptietaken over tot uw receptiepersoneel ons aflost. Uiteraard kan op uw verzoek het pand ook op andere tijdstippen geopend worden. Uw opening laten uitvoeren door Unit4Security? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Sluiten van uw bedrijfspand

Wanneer u als werkgever de verantwoordelijkheid van het afsluiten van een gebouw niet bij uw werknemers wil leggen, kunt u er voor kiezen deze taak door Unit4Security BV te laten uitvoeren. Voordat wij overgaan tot het sluiten van het gebouw, wordt het eerst grondig gecontroleerd. Pas nadat zeker is dat alles is zoals u dit als opdrachtgever wenst, wordt het gebouw afgesloten.

Afsluiten onder begeleiding

De meeste overvallen op tankstations, winkels en bedrijven worden rond sluitingstijd gepleegd.  De materiële schade, maar ook zeker de emotionele schade voor de betrokken werknemers is zeer vervelend. In het vervolgproces na een overval gaat vaak veel tijd, geld en energie zitten. Neem het zekere voor het onzekere en laat de sluitbegeleiding van Unit4Security toezicht houden tijdens de sluiting. Onze surveillanten zullen dan rond sluitingstijd preventief bij uw object aanwezig zijn en kunnen bij ongeregeldheden meteen handelen. De surveillant gaat pas weg als uw personeel veilig vertrokken is. De preventieve werking van onze surveillant is uitermate effectief, en zal het veiligheidsgevoel bij het personeel zeker vergroten.

Meer weten over mobiele surveillance en alarmopvolging voor u bedrijf of terrein?

Er zijn veel mogelijkheden op gebied van beveiliging. Wij werken zowel in de regio Groningen als landelijk. Laten we samen kijken naar een passende oplossing. Vraag een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Wij staan 24 uur per dag
voor u klaar

Uw veiligheid en uw beveiliging heeft onze hoogste prioriteit. Beveiliging zoals, mobiele surveillance en alarmopvolging zijn 24 uur per dag beschikbaar. Bovendien is onze dienstverlening niet alleen beschikbaar in Groningen, maar in heel Nederland.

Unit4Security is een erkend beveiligingsbedrijf. Ons beveiligingsteam is speciaal opgeleid voor dergelijke onverwachte situaties. Zo creëren wij een veilige omgeving en geeft dit u de nodige gemoedrust.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.