Object beveiliging

Iedere onderneming heeft andere beveiligingsrisico's. Gun iedereen in en om je bedrijf een veilig gevoel met object beveiliging.

Van winkelbeveiliging tot receptiemedewerkers.

Representatief en gediplomeerd beveiligings personeel

Scherpe uurtarieven
met staffelkorting

Object beveiliging verschilt voor iedere onderneming.

Simpel gezegd: Object beveiliging omvat alles om de veiligheid in en om uw bedrijf te waarborgen. Dit kan dan ook per bedrijf volledig verschillen.

Zo zijn de veiligheids risico’s van een winkelpand weer helemaal anders dan bij een fabriek, datacenter, ziekenhuis of andere afdelingen in de zorg. Object beveiliging begint dan ook met een inventarisatie van waar bij uw bedrijf de risico’s liggen.

Waar liggen bij uw bedrijf de risico's?

Weet u al precies op welke afdeling of positie u een beveiliger nodig hebt? Dan kunnen we hiervoor direct personeel leveren. In andere gevallen denken we graag mee over waar bij uw bedrijf potentiele veiligheids risico’s liggen en hoe we deze het beste kunnen opvangen. In sommige gevallen kan ook een slim gebruik van techniek (Bijv: Camera systeem) bijdragen tot een veilige en kosten efficiente oplossing.

Iedereen veilig met objectbeveiliging. Inzetbaar door heel Nederland.

Voorbeeld: Object beveiliging bij een zorginstelling in Groningen.

Laten we als fictief voorbeeld een zorginstelling nemen. Het object (deze zorginstelling) is gelegen op een locatie waar ‘s avonds en ‘s nachts door jongeren nog wel eens wat overlast¬† wordt veroorzaakt op straat.

Waar liggen de risico’s?
Gezien de aard van deze instelling zijn er weinig veiligheids risico’s van binnenuit, maar voornamelijk van buitenaf.

Hoewel de meeste personen die ‘s avonds en ‘s nachts actief zijn, geen verkeerde motieven hebben,¬† wordt er soms alcohol en drugs gebruikt. Dit kan leiden tot overlast en in uitzonderlijke gevallen tot escalaties. Geluidsoverlast geeft bewoners soms een onveilig gevoel.

Met een beveiliger als receptionist voelen bewoners zich veiliger als ze even naar buiten lopen. De beveiliger houdt de situatie voor de deur en in de direct omgeving goed de gaten en stelt bewoners op hun gemak. Ook helpt de beveiliger het zorg personeel met enkele taken.

Zie voor meer specifeke informatie over beveiliging in de zorg zie ook: Zorg Beveiliging.

Een andere vorm van objectbeveiliging is de beveiliging van een winkel. Een voorbeeld hiervan staat op de pagina: Winkel beveiliging.

Weten hoe objectbeveiliging uw bedrijf veiliger kan maken?

Neem contact op voor meer informatie over objectbeveiliging.